De Gea forhandler om ny kontrakt

Ifølge Jorge Mendes er David De Gea lykkelig i Manchester United. Agenten arbejder netop nu på at forlænge spanierens kontrakt, lyder det.

I takt med, at Manchester Uniteds spanske målmand har taget flere og flere overskrifter i løbet af sin fremragende sæson, har rygterne om, at Real Madrid skulle stå klar i kulissen blusset op.

Men spørger man Jorge Mendes, som er målmandens agent, så er det langt fra virkeligheden, at den 24-årige målmand er på vej til hjemlandet. Således forhandler han netop nu om en kontraktforlængelse til den populære keeper.

– Jeg er i forhandlinger om en kontraktforlængelse til De Gea. Det er ikke sandt, at Real Madrid har indgået en aftale med ham, for jeg er i forhandlinger med Manchester United om forlængelsen, siger han ifølge ESPN til radiostationen Cadena Ser.

David De Gea kom til Manchester United tilbage i 2011 for 17,8 mio. pund. Hans nuværende kontrakt udløber i 2016 – og hvis ikke han forlænger den, kan han derfor skifte videre på en fri transfer. Mendes er dog ikke bekymret.

– Han har et år tilbage af sin kontrakt, men jeg tror, at han bliver i Manchester. Det er spilleren, som skal tage beslutningen, men han er lykkelig derovre lige nu, slutter agenten.

David De Gea blev sidste sæson kåret som årets spiller for de rødblusede. Spanieren har desuden vundet prisen for “månedens spiller” hele syv gange siden sin ankomst i 2011, flere end nogen anden spiller i samme periode.

Forrige artikel

Jones skuffet over gårsdagens remis

Næste artikel

Di Maria: Håber at kunne slutte i Argentina

ANNONCE