Optakt: ‘Gegenpressen’ here we come

Manchester United møder i dag Crystal Palace på Old Trafford i Premier League.

Ralf Rangnicks første kamp som ‘interim manager’ løber af stablen senere i dag, når Crystal Palace kommer på besøg på Old Trafford. Michael Carrick gjorde et fornemt stykke arbejde, da han sørgede for to sejre og en uafgjort i de tre kampe, han stod i spidsen for holdet. Af den grund er holdet inde i en god stime, og vi må derfor håbe, at de lovende takter fortsætter i dag med Rangnick på sidelinjen. Da han kun har været få dage i jobbet skal vi nok ikke regne med, at han har nået at gøre den helt store forskel for holdet, men det bliver spændende at se, hvordan han eksempelvis vælger at stille op; bliver det eksempelvis med eller uden Ronaldo på toppen? 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I løbet af de næste 13 kampe i Premier League skal United ikke møde et hold fra den oprindelige ‘top six’. Derfor har vi for alvor en ekstraordinær mulighed for at få bygget en god stime op, der kan give en masse selvtillid til holdet – og det starter i dag mod Palace, som vi er tvunget til at vinde, hvis vi skal gøre os nogle forhåbninger om noget som helst.

Tid og sted

Kampen spilles søndag d 5. december klokken 15:00 på Old Trafford.

Dommer

Craig Pawson er kampens dommer.

Skader og karantæner

Der hersker tvivl om, hvorvidt både Matic, Wan-Bissaka, Luke Shaw og endda Ronaldo er klar til at spille. Derudover vil Rangnick helt sikkert ikke have Pogba, Varane og Edinson Cavani til rådighed.

James McArthur, danske Joachim Andersen og Nathan Ferguson er formentlig ikke i stand til at spille for gæsterne. Derudover har Joel Ward karantæne.

Mulige opstillinger

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

McTominay – Fred

Sancho – Fernandes – Rashford

Ronaldo

Crystal Palace

Guaita

Mitchel – Guehi – Tomkins – Kelly

Schlupp – Kouyate – Gallagher

Ayew – Zaha – Edouard

 

Hold øje med

Vi skal virkelig holde øje med Conor Gallagher, der har gjort det fremragende i denne sæson. Han er pt. kun en lejesvend, da Chelsea ejer ham, men han er virkelig stor del af Crystal Palace holdet. Han har scoret fire mål i Premier League allerede, så han er også en målfarlig herre. Lad os ikke håber, at han får scoret nummer fem i dag.

Skribentens bud på resultatet

Jeg tror på en forholdsvis sikker sejr til United i dag. Gerne på en 2-3 mål. Men jeg ved også godt, at mine forhåbninger måske ikke stemmer helt overens med, hvad der rent faktisk kommer til at ske senere.

TV

Kampen vises på XEE og Viaplay.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 4. december

Næste artikel

Startopstilling: Rangnick giver genvalg til alle 11

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share