Moyes: Der var indkast ved målet til 1-1

Den tidligere Manchester United-manager, David Moyes, mente efter aftenens kamp, at målet til 1-1 aldrig skulle have været dømt. Der skulle være fløjtet for indkast.

Endnu engang vendte Manchester United et nederlag til sejr. Her til aften gik det ud over West Ham. Dog mente den tidligere Manchester United-manager, David Moyes, at målet, der kickstartede comebacket aldrig skulle være dømt. Bolden var ude. 

– Bolden var ude. Spillerne kunne se det, jeg kunne se det, den fløj lige over mit hovede. Det ændrede virkelig kampen. Når linjevogterne ikke længere bruger tid på at dømme offside, kunne de i stedet bruge tiden på at holde øje med linjerne. 

Udover det manglende inkast, roste Moyes sine troppers første halvleg, der dog mente, at de kunne have lukket kampen i første halvleg. 

– Jeg synes vi spillede rigtig godt i store perioder af første halvleg, og hvis vi scorer målet til 2-0 havde vi haft gode chance for, at kunne have lukket kampen, fortæller David Moyes, der også havde en positiv kommentar til de 2000 fans med på vejen.

– Jeg var rigtig glad for, at vi egentlig har fået fans tilbage på stadion, jeg glæder mig bare til, at der kommer endnu flere. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterer: Bruno og Rashford gjorde forskellen

Næste artikel

6. december: Grønærten nakker Chelsea på Broen og starter festen i Irland

ANNONCE