De Gea: Jeg forbedrer mig stadig

Den spanske målmand føler, at han er blevet en bedre målmand i løbet af denne sæson, og han har på fornemmelsen, at der er mere i vente fra sin side.

De Gea har i flere omgange denne sæson reddet pont til holdet. I hjemmekampene mod Everton og Liverpool er der i sælig grad nogle redninger, der til stadighed tåler at blive vist. Selv fortæller målmanden om sin sæson.

– Jeg har forbedret mig. Jeg er meget ung, og jeg forsøger at forbedre mig til hver træning og i hver kamp. Jeg synes, det har været en meget produktiv sæson. Jeg vokser stadig som spiller, og jeg er tilfreds med både min og holdets sæson, udtaler han til Inside United.

Præstationerne i Uniteds bur kastede nomineringer til både Årets Spiller samt Årets unge Spiller i England af sig. Han vandt ingen af disse, men han kom på årets hold. Han er også nomineret som årets spiller i United, hvor han må regnes som favorit. Han mener dog selv, at der er meget kamp om den pris.

– Alle spillere fortjener at vinde. Alle har gjort vigtige ting for holdet. Alle gør deres bedste for at vinde og gør deres bedste i træning for at hjælpe gruppen.

David de Gea kom til klubben i 2011. Han har siden da udviklet sig til at blive en af verdens aller bedste målmand, og det har medført, at spanske Real Madrid skulle følge ham meget tæt.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sherwood: Stor interesse for Cleverley

Næste artikel

Neville junior frygter de Gea-exit

Relaterede artikler
Total
0
Share