De Gea: Rekorder er fine, men vi vil have titler

David de Gea holdt buret rent i Manchester Uniteds 28. udekamp i træk uden nederlag, men spanieren vil have mere end bare rekorder.

Manchester Uniteds nummer 1, David de Gea, havde en hovedrolle i dagens opgør, hvor en vital dobbeltredning sørgede for, at Manchester United nu er gået igennem flere udebanekampe uden nederlag end noget andet hold i Premier Leagues historie. Det er dog ikke noget, han går specielt meget op i.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det var fedt at vinde i dag, men nu er det tid til at gå efter titlerne. Selvfølgelig er rekorder fine, men det er titlerne, vi vil have og går efter. I dag spillede vi ikke en god kamp, så det var vigtigt, at vi fik de tre point, fortæller De Gea.

Som nævnt ovenover, viste spanieren prøver på fordums styrke, da han ved en mirakuløs dobbeltredning fik reddet Wolves’ Romain Saïss fra scoring midt i anden halvleg. Således oplevede han selv situationen:

– Det gik enormt stærkt. Den første ramte min krop, og så fik jeg lavede dobbeltredningen bagefter. Det var vigtigt for holdet, for det gav os et boost til at kunne gå efter de tre point, og dem fik vi heldigvis, lød det fra en glad David de Gea, der dog også blev bedt om at forholde sig til en ny, kommende holdkammerat:

– Hvem?, spurgte han drillende, da der blev spurgt ind til Cristiano Ronaldo. De Gea fulgte selvfølgelig op:

– Det er jo som en drøm at have ham tilbage, det er klart. Han er fantastisk og vil forhåbentlig kunne løfte den gode atmosfære i truppen endnu højere op.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Greenwood sikrer sen sejr på Molineux

Næste artikel

Karakterbogen: Hårdt arbejde i en middelmådig indsats

ANNONCE