De Gea: Vi har masser af selvtillid

Spillertruppens tro på egne evner er i top forud for ugens to vigtige pokalkampe.

På trods af de to seneste 1-1-resultater er det 17 kampe siden, at Manchester United sidst tabte en kamp. Denne stime skal Jose Mourinhos drenge forsøge at udbygge i to vigtige pokalkampe, der venter over den kommende uge.

Torsdag aften står den på returopgør i EFL Cup’ens semifinaler mod Hull City, mens det søndag eftermiddag gælder om at spille sig videre til femte runde i FA Cup’en, når Wigan Athletic gæster Old Trafford. David De Gea føler sig sikker på to gode resultater, da det bobler af selvtillid i spillertruppen.

– Det er en meget god stime (vi er på, red.), men vi er nødt til at holde det samme niveau, fokus og den samme koncentration, når vi går ind til kampene. Alt er nemt, når du vinder, og når stimen er god. Du taber aldrig, så alt er let, og alle er glade. Vi skal fortsætte med at være fokuseret for at blive ved med vinde, udtaler de Gea til MUTV og fortsætter:

– Jeg synes, vi forsvarer virkelig godt, men vi holder samtidig fast i bolden i lang tid, og jeg tror, at det er nøglen. Vi har mere boldbesiddelse og skaber flere chancer (end vores modstandere, red.), så det er derfor, vi indkasserer færre mål. Vi har gode spillere og masser af selvtillid.

Formår United at forsvare sin 2-0 føring fra første møde med Hull, så venter enten Southampton eller Liverpool i EFL Cup-finalen, der spilles på Wembley.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Carrick blæser til angreb mod Hull City

Næste artikel

Sir Alex: Ingen vil overhale Rooney

ANNONCE