Carrick blæser til angreb mod Hull City

Manchester United kommer ikke til at tage let på returkampen mod Hull City.

United hentede en 2-0-sejr i den første af to semifinale-opgør mod Hull City i Liga Cuppen. Her blev Fellaini helten, da han kunne øge til det mere komfortable to-måls forspring i de døende minutter. 

Selvom alt taler for en samlet sejr til Manchester United, så vil Carrick ikke høre tale om en kamp på Cruise Controle. Han understreger, at holdet kommer med fuld koncentration og går efter endnu en sejr. 

– Det er bestemt ikke forbi endnu, og det ved vi alle udemærket. Det er vigtigt, vi forestiller os, at der fortsat står 0-0 samlet, siger Carrick til MUTV. 

– Det er alt for farligt at prøve og forsvare en kamp hjem. Vi skal have fuld koncentration på opgaven og så prøve at hente endnu en sejr. 

United kan med en samlet sejr booke billet til finalen i Liga Cuppen, som spilles på Wembley. Sidst de spillede der, kunne de løfte FA Cup-trofæet, og Carrick siger, at det altid er en stor motivation at kunne få lov til at spille på det legendariske stadion. 

– At spille på Wembley og løfte trofæer, hvem kan ikke lide det? Vi er tæt på at skulle spille der igen, men intet er afgjort endnu.

– Det er sådan nogle kampe, du spiller fodbold for, og det er det fansene ønsker. Vi spillere ønsker altid at glæde fansene med trofæer.

Det er torsdag klokken 20.45, Manchester United spiller returkamp mod Hull City. Kampen kan ses direkte på 6eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rygte: Young vil lejes ud

Næste artikel

De Gea: Vi har masser af selvtillid

ANNONCE