De Gea: Vi napper CL og PL

Der skal vindes titler i næste sæson, så sidste sæsons store skuffelse i mesterskabskampen kan puttes i glemmebogen, mener Uniteds talentfulde keeper.

Om en lille måneds tid sparkes endnu en sæson af Premier League i gang. Men inden da skal Manchester Uniteds førstevalg i målet, David de Gea, en tur med Spanien til OL i London. Her har den 21-årige målmand planer om at kickstarte et år med stor succes og masser af metal.

– Jeg vil slutte sæsonen af med at vinde en guldmedalje, så jeg kan glemme alt om afslutningen i Premier League, siger David de Gea til goal.com med en lille hentydning til Manchester Citys Sergio Agüero, der i sidste spillerundes overtid sendte det engelske mesterskab fra den røde til den lyseblå del af Manchester.

– Det var utroligt, så tæt vi kom på at vinde titlen. Men det er vi nødt til at lægge bag os og i stedet fokusere på den nye sæson, siger han.

På vej mod skyerne
At sidste sæson ikke bragte meget metal med sig bekymrer dog ikke David de Gea. Medaljesamlingen skal nemlig have et ordentligt boost i den kommende sæson, forklarer han.

– Selvom vi ikke vandt nogle titler, har jeg mange positive følelser om min første sæson i Manchester United. Jeg har lært meget, og jeg synes, at jeg har gjort store fremskridt.

– Vores mål er at vinde Premier League og Champions League i næste sæson. Vi er forpligtede til at kæmpe med om titler, siger de Gea, som holder godt øje med rivalerne.

– Andre hold har forstærket sig rigtigt meget, og i denne sæson bliver der endnu mere kamp til stregen, siger David de Gea.

David de Gea og Spanien sparker torsdag gang i gruppespillet i fodboldturneringen ved OL i London med en kamp mod Japan. Forhåndsfavoritterne møder også Honduras og Marokko på vejen mod slutspillet.

Forrige artikel

Fergie roser Kagawa

Næste artikel

Blandet dag for OL-drengene

ANNONCE