Blandet dag for OL-drengene

Rafael scorede i brasiliansk sejr, mens Cleverley, Giggs og i særdeleshed de Gea måtte gå fra OL’s første spillerunde med en følelse af udtur.

Et venstrehug på Millennium Stadium satte torsdag gang i Brasiliens favoritter ved OL i London. Rafael stod for det indledende mål imod Egypten, som måtte se sig slået med 3-2 af det sydamerikanske sambahold.

Anderledes gik det for de resterende Manchester United-spillere ved OL. Tom Cleverley og Ryan Giggs, der spiller sammen på Storbritanniens hjemmehold fik ikke meget ud af åbningskampen mod Senegal. Den endte 1-1 efter mål fra Craig Bellamy og Moussa Konate på Old Trafford.

Helt galt gik det dog for en anden af forhåndsfavoritterne. David de Gea og Spanien formåede nemlig slet ikke at udnytte de chancer, de tilspillede sig imod et ungt japansk hold. Det resulterede i den komplette udtur i form af et 1-0-nederlag i første gruppekamp, hvor Yuki Otsu scorede det enlige mål.

De fire Manchester United-spillere skal igen i aktion på søndag. Her møder Storbritannien de Forenede Arabiske Emirater, mens Brasilien og Spanien giver sig i kast med henholdsvis Hviderusland og Honduras.

Forrige artikel

De Gea: Vi napper CL og PL

Næste artikel

Rooney tilbage i træning

ANNONCE