United-keeper vil blive i League One

Sam Johnstone har ikke travlt med at komme hjem til Manchester United, selvom hans lejekontrakt med Doncaster udløber i næste måned.

Manchester United er godt dækket ind på målmandsposten, hvorfor 21-årige Sam Johnstone er indstillet på at fortsætte som lejesvend i Doncaster. 

Johnstone skiftede til League One-klubben i slutningen af oktober, hvor han også var udlejet i slutningen af sidste sæson. Indtil videre står han noteret for ti kampe. 

– Jeg nød at være her sidste år, og jeg spiller fodbold igen, hvilket er det jeg vil. Jeg kommer godt ud af det med manageren og spillerne, så det hele er fint, siger Johnstone til Doncaster Free Press og fortsætter. 

– Muligheden for at komme hertil og spille faldt tilbage i oktober. Jeg fik at vide, at man ville genoverveje aftalen til januar, og det er det eneste, jeg ved. Min førsteprioritet i øjeblikket er at spille kampe. Hvad end der kommer af muligheder, tager jeg den. 

Sam Johnstone er i øjeblikket nummer fire i rækkefølgen på målmandsposten i United. Foran englænderen er David de Gea, Anders Lindegaard og Ben Amos. 

Sideløbende har den tidligere FC Barcelona-keeper Victor Valdes trænet med på Carrington de seneste måneder. Det er dog endnu uvist, om han får tilbudt en kontrakt af United. 

Forrige artikel

De Gea vil fortsætte den gode stime

Næste artikel

Van Gaal: Mangler at finde drømmeposition til Di Maria

ANNONCE