De Gea: Vil gerne slutte i Manchester United

I et friskt interview med en Manchester Evening News afslører den spanske keeper, at han gerne vil blive på Old Trafford resten af sin karriere.

Manchester Uniteds spanske målmand David de Gea fortæller i er interview med Manchester Evening News, at han gerne vil slutte sin karriere på Old Trafford.

– Jeg håber at blive her resten af min karriere. Dette er min klub, jeg har været her i mange, mange år og det er en stor ære at spille her og jeg så glad for at være her, fortæller De Gea, der har kontraktudløb til sommer.

Ganske vidst har De Gea en klausul i sin kontrakt, der gør at Manchester United kan forlænge kontrakten med et år, men den har klubben ikke gjort brug af endnu. Det er dog ikke noget, der stresser den 32-årige målmand.

– Jeg er meget afslappet omkring det. Jeg fokuserer på træningen og på at gøre det godt i kampene, men jeg kan forsikre, at det går den rigtige vej og jeg er sikker på, at det slutter på en god måde, fortæller De Gea om sin kontraktsituation.

Dermed tyder meget på, at Manchester United indenfor overskuelig fremtid kan offentliggøre en kontraktforlængelse af den rutinerede målmand og Daily Telegraph skriver i dag, at De Gea har accepteret en reduktion af sin løn på en ny kontrakt.

David de Gea spillede tirsdag aften sin kamp nummer 510 for Manchester United og ligger dermed på en delt tiendeplads over spillere med flest kampe for De røde djævle sammen med Joe Spence. I sin tid i klubben har han holdt nullet 177 gange og er dermed kun tre clean sheets fra at tangere klubrekorden, som indehaves af Peter Schmeichel.

David de Gea kom til Manchester United i 2011 og er sammen med Phil Jones de eneste tilbageværende spillere fra Sir Alex Fergusons tid.

Forrige artikel

Avis: Crystal Palace-keeper i spil til at erstatte Dubravka

Næste artikel

Blog: Nytåret kommer med varsler om en ny United-tidsalder

ANNONCE