De Gea vil kopiere van der Sar

Manchester United kunne tidligere i dag præsentere David de Gea som ny mand i klubben. Og den blot 20-årige spanier, der senest vandt guld med Spanien…

Manchester United kunne tidligere i dag præsentere David de Gea som ny mand i klubben.

Og den blot 20-årige spanier, der senest vandt guld med Spanien ved U21 EM, er begejstret for sit skifte til de engelske mestre.

”Jeg er stolt. Det er det første, jeg vil sige. Jeg kan selvfølgelig ikke vente med at starte, og det er et privilegium at være en del af en klub som United. Nok er jeg ung, men jeg mener, at jeg med to La Liga-sæsoner i ryggen har erfaring nok til at bidrage med noget til en så stor klub,” siger de Gea overfor MUTV.

Den nu tidligere Atlético-målmand, der skal slås med Anders Lindegaard om tjansen som førstevalg, ved dog allerede nu, hvor han skal hente sin inspiration fra.

Således peger han på Edwin van der Sar som en af de bedste målmænd nogensinde.

”I mine øjne var Edwin (van der Sar, red.) den bedste målmand i verden i sin tid her. Jeg håber på at efterligne ham og bruge en masse år her. Og forhåbentlig kan jeg udligne eller måske endda overgå hans præstationer og betydning for klubben,” fortsætter de Gea.

David de Gea havde en frikøbsklausul på 18,5 millioner pund, hvilket gør ham til den næstdyreste målmand nogensinde kun overgået af Gianluigi Buffon.

Forrige artikel

Wigan håber på ny Cleverley-aftale

Næste artikel

Gill: United får hård behandling

ANNONCE