Dean Henderson forlader EM-lejren

Dean Henderson er blevet hofteskadet til en træning og må trække sig ud af Englands EM-trup.

Først Mason Greenwood. Så Donny van de Beek. Og nu Dean Henderson. Alle tre United-spillere har det til fælles, at de alle, grundet en skade må trække sig ud af sine respektive EM-trupper.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I Dean Hendersons tilfælde er det en hofteskade, som han har pådraget sig til en træning, der afholder ham fra at deltage ved sommerens slutrunde, bekræfter det engelske landshold på sin hjemmeside.

Dean Henderson trænet for sig selv de seneste par dage for at blive hofteskaden kvit, men det har altså været uden held, og man har altså valgt, som et forsigtighedsprincip, at Henderson må trække sig for at blive klar til den kommende sæson.

Til gengæld er Manchester Uniteds stopper Harry Maguire, som blev ankelskadet sent på sæsonen og har været ukampdygtig i test- og åbningskampene, begyndt at træne med truppen, hvilket er godt nyt i hans håb om spilletid ved dette års EM.

Sheffield Uniteds Aaron Ramsdale er blevet tilkaldt til Englands trup i Hendersons fravær.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Diogo Dalot tilføjet til den portugisiske EM-trup

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast går på sommerferie

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share