Diogo Dalot tilføjet til den portugisiske EM-trup

Manchester Citys Joao Cancelo blev søndag testet positiv for Covid-19. Den portugisiske landsholdstræner, Fernando Santos, har valgt at indkalde Diogo Dalot som erstatning.

Den enes død, den andens brød. Ordsproget forklarer nogenlunde den situation, som Manchester Uniteds højreback Diogo Dalot står i lige nu. Efter et smittetilfælde med Covid-19 hos Manchester Citys Joao Cancelo, er Dalot nemlig blevet indkaldt som erstatning for sin landsmand til den portugisiske EM-trup.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Højrebacken var i seneste sæson udlejet til AC Milan, hvor han blandt andet nåede at spille 21 Serie-A kampe. Udtagelsen til a-landsholdet kan derfor siges at være en belønning for Dalots hårde arbejde i den forgangne sæson.

Han imponerede senest under U-21 EM tidligere på måneden, hvor det portugisiske landshold nåede hele vejen til finalen, som de dog tabte 1-0 til Tyskland.

Selvom Dalot tidligere har spillet for samtlige af Portugals ungdomshold, mangler han stadigvæk at få sin internationale debut på a-landsholdet. Chancerne for, at det skulle ske, ser nu større ud end nogensinde før.

Portugal åbner sin EM-kampagne tirsdag d. 15 juni, hvor de skal møde Ungarn på Puskás Aréna i Budapest.

Samlet set er 12 Manchester United-spillere nu igen udtaget til EM, efter Donny van de Beek måtte forlade den hollandske lejr grundet en skade. Kun Manchester City, Chelsea og Bayern München har flere spillere med til slutrunden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sancho-opdatering: Første bud er afvist

Næste artikel

Dean Henderson forlader EM-lejren

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share