Diogo Dalot tilføjet til den portugisiske EM-trup

Manchester Citys Joao Cancelo blev søndag testet positiv for Covid-19. Den portugisiske landsholdstræner, Fernando Santos, har valgt at indkalde Diogo Dalot som erstatning.

Den enes død, den andens brød. Ordsproget forklarer nogenlunde den situation, som Manchester Uniteds højreback Diogo Dalot står i lige nu. Efter et smittetilfælde med Covid-19 hos Manchester Citys Joao Cancelo, er Dalot nemlig blevet indkaldt som erstatning for sin landsmand til den portugisiske EM-trup.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Højrebacken var i seneste sæson udlejet til AC Milan, hvor han blandt andet nåede at spille 21 Serie-A kampe. Udtagelsen til a-landsholdet kan derfor siges at være en belønning for Dalots hårde arbejde i den forgangne sæson.

Han imponerede senest under U-21 EM tidligere på måneden, hvor det portugisiske landshold nåede hele vejen til finalen, som de dog tabte 1-0 til Tyskland.

Selvom Dalot tidligere har spillet for samtlige af Portugals ungdomshold, mangler han stadigvæk at få sin internationale debut på a-landsholdet. Chancerne for, at det skulle ske, ser nu større ud end nogensinde før.

Portugal åbner sin EM-kampagne tirsdag d. 15 juni, hvor de skal møde Ungarn på Puskás Aréna i Budapest.

Samlet set er 12 Manchester United-spillere nu igen udtaget til EM, efter Donny van de Beek måtte forlade den hollandske lejr grundet en skade. Kun Manchester City, Chelsea og Bayern München har flere spillere med til slutrunden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Sancho-opdatering: Første bud er afvist

Næste artikel

Dean Henderson forlader EM-lejren

ANNONCE