Del Bosque: De Gea var aldrig på vej hjem

Spaniens landstræner, Vicente del Bosque, forsikrer, at David de Gea ikke var i fare for at blive sendt hjem fra EM-lejren. Til gengæld har hele dramaet givet landstræneren noget at tænke over.

Kort før EM-slutrundens startskud blev David de Gea anklaget for at have medvirket i en sexskandale af spanske medier. Hovedpersonen selv forholdt sig dog helt rolig, og erklærede først EM-truppen sin uskyld og dernæst offentligheden.

Medierne var overbeviste om, at de voldsomme anklager tvang Vicente del Bosque til at smide David de Gea ud af truppen, men det var aldrig på tale.

– Vi overvejede det overhovedet ikke (at sende David de Gea hjem, red.). Det kom som et kæmpe chok for os, men vi ventede på at høre hans version af historien. Det virker til, at han ingenting har gjort, og det skal jeg tro på, siger Vicente del Bosque ifølge the Guardian.

Ikke desto mindre har det givet den 65-årige landstræner yderlige grå hår på hovedet i forhold til, hvem der skal vogte buret for Spanien under EM. David de Gea ligger i tæt konkurrence med veteranen Iker Casillas, og disse anklager har bestemt ikke øget United-keeperens chancer.

– Vi bliver nødt til at reflektere over situationen og tænke os grundigt om. Jeg kan ikke sige på nuværende tidspunkt, om David de Gea starter eller ej.

Frankrig tager hul på EM-slutrundens Gruppe D på mandag, når de møder Tjekkiet i Toulouse. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

David De Gea bliver i Frankrig

Næste artikel

Fellaini vil overbevise Mourinho

ANNONCE