Denis Law hædres af dronningen

Den skotske fodboldlegende Denis Law bliver nu hyldet af den engelske dronning, som i dag udnævnte den tidligere United-stjerne til Commander of the Most Excellent Order of the British Empire.

Den tidligere Manchester United-stjerne Denis Law var på listen over nye udmærkelser i Storbritannien nytårsdagsdag.

Fremover kan Europas bedste spiller anno 1964 bryste sig af titlen Commander of the Most Excellent Order of the British Empire, hvilket typisk forkortes CBE.

Denis Law spillede for Manchester United i årene 1962 til 1973, hvor han vandt to mesterskaber med klubben i 1965 og 1967, FA Cuppen i 1963 og var med på vejen til Europa Cup-triumfen i 1968 imod Benfica, som han desværre måtte misse på grund af en skade.

Han hyldes ofte som en del af Manchester Uniteds hellige treenighed sammen med Sir Bobby Charlton og George Best, hvilket også ses udenfor Old Trafford. Denis Law er ovenikøbet den eneste spiller, som har to statuer på Old Trafford. Der ligeledes gemt stor statue af ham på øvre del af Stretford End, tribunen som han ligeledes blev kendt som kongen af i storhedstiden. 

I 1964 blev han udråbt til vinder af Ballon d’Or. 

Du kan læse mere om Denis Law i vores historiearkiv her.

Han blev desuden kendt som spilleren, der ikke jublede da han scorede for Manchester Uniteds ærkerivaler Manchester City. Et mål, som myten fortæller var med til at rykke Manchester United ned i 2. division, men som helt reelt ikke gjorde den store forskel. 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Manchester United frigiver billetinformation før FC Midtjylland-kamp

Næste artikel

Parker: Mark Hughes det oplagte valg

ANNONCE