Denis Law ramt af demens

En af klubbens mest scorende spillere åbner op om sin krævende sygdom.

Denis Law åbner i et interview med manutd.com op for et svært år, hvor legenden er blevet diagnotiseret med ‘mixed dementia.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han fortæller, at sygdommen han har er en blanding af Alzheimers og Vascular demens. 

– Det har været et utroligt svært år for alle involverede, og de lange perioder med isolation har bestemt ikke hjulpet på det, siger han.

– Det er en virkelig udfordrende og problematisk sygdom, og jeg har oplevet flere venner, der er gået igennem det. Man håber, det ikke sker for en, og da der var tidlige tegn på det, jokede jeg med det, for jeg ville bare ikke have, det skulle være sandt, siger han.

Men Denis Law erkender, at tiden nu er kommet til at åbne op omkring det og tackle det med hovedet holdt højt.

– Jeg forstår, hvad der sker, og det er derfor, jeg addresserer det nu, mens jeg er i stand til det, for der kommer dage, hvor jeg ikke forstår det, og det er en tanke, jeg hader lige nu, siger han.

Klubben kommenterer også på den triste nyhed om en af klubbens største legender.

– Denis Law vil altid være en af klubbens største spillere, og vi sender de varmeste tanker til ham og familien. Vi kan kun hylde det her modige statement fra Denis, og vi vil fortsætte med at yde en hvilken som helst støtte, mens han vænner sig til denne udfordrende tilstand, lyder det.

Nyheden følger desværre en meget trist tendens, hvor spillere som Nobby Stiles og Jack Charlton i det seneste år er døde med sygdommen, mens også Sir Bobby Charlton er diagnotiseret.

Denis Law scorede 237 mål i 404 kampe for United, og han modtog en Ballon D’or i 1964. Han er en del af ‘The Holy Trinity’-statuen foran Old Trafford sammen med George Best og Sir Bobby Charlton.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romano: Andreas Pereira udlånes til Flamengo

Næste artikel

Podcast: Drømmestart, transfer talk og Southampton-optakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share