Depay: Jeg vil være verdens bedste

Det er en spiller med store ambitioner, der kommer til United denne sommer. Memphis Depay ønsker at træde et skridt op og blive en af de bedste i verden.

Det var den handel, som vi alle håbede ville ske. Mepmphis Depay til Manchester United var en fantastisk nyhed, og de fleste har store forventninger til hollænderen, der kommer til at bære den røde trøje fra næste sæson. 

Mepmphis har altid været en person, der har jagtet drømmene. Det kan man blandt andet se på skriften over brystet, hvor der meget passende står: “Dream Chaser”. Og drømmene har da også taget et skridt op indenfor de senste uger. Han ønsker således at efterligne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo og blive en ligeså stor spiller. 

– “Dream Chaser” står for mig, der jagter mine drømme. Jeg tror, jeg kan blive en af de bedste i verden, og det er en drøm, jeg jagter for at opfylde. Det står skrevet på mit bryst, og jeg arbejder hårdt hver dag for mine mål, sagde Depay tidligere i dag til de fremmødte journalister ved et sponsorevent i London. 

– Mine drømme startede, da jeg kom med til VM. Her scorede jeg to mål og blev den yngste hollandske målscorer ved et VM. Det var jeg selvfølgelig meget glad for. Da VM sluttede måtte jeg sætte et nyt mål, for det var ikke nok for mig. 

– Der var mere for mig at udrette, og min manager sagde, jeg skulle blive ved med at holde fokus. At score til VM var stort, men langt fra slutningen. Nu står jeg her så i dag og har været “on fire”. 

Sammenlignet med Ronaldo

Tidligere på ugen sammenlignede Depays holdkammerat, Leroy Fer, ham med Cristiano Ronaldo, som vi selvfølgelig husker fra den fantastiske tid i United. Depay nyder sammenligningen med Ronaldo, men indrømmer dog, han ikke er på det niveau endnu. 

– Jeg hørte Leroy Fer tale om det. Det er selvfølgelig altid dejligt at høre fra andre. Men jeg er altså bare 21, og jeg har ikke det samme niveau som ham endnu. Han er en af mine store helte, og en dag håber jeg på at ramme hans niveau. 

Genforeningen med LVG

Med skiftet til United bliver det et gensyn med den træner, der gav ham debut under VM. Memphis Depay har da også kun rosende ord med på vejen til sin kommende manager. 

– Han er anderledes. Det han gør på træningsbanerne er anderledes i forhold til andre trænere. Det vil blive en fantastisk mulighed for mig at træne med ham hver dag. Selvfølgelig ser jeg meget frem til det hele. 

Det vides endnu ikke, hvornår Memphis Depay skal gennemgå det obligatoriske lægetjek, men det ventes at blive en formalitet. 

Forrige artikel

Falcaos mor antyder United-exit

Næste artikel

U18: Sæsonen der gik

ANNONCE