Falcaos mor antyder United-exit

Ifølge Radamel Falcaos mor håber familien på større og bedre ting, og hun antyder dermed et colombiansk farvel til Manchester.

Det kunne tyde på, at Radamel Falcao ikke får mere end en enkelt sæson hos Manchester United. Den colombianske angribers mor antyder således i et interview, at hendes søn er på vej videre.

29-årige Falcao har blot scoret fire gange i 28 kampe for United, og moderen anerkender, at det ikke har været nogen stor sæson for sønnike. Derfor håber de nu, at tingene bliver bedre for angriberen.

– Ikke alt har været let i Falcaos liv. Han har haft nogle svære perioder i sin karriere. De sænkede hans fremgang og forhindrede ham i at deltage i en vigtig turnering som VM, og de har holdt ham på bænken som i Manchester, siger Carmenza Zarate til den colombianske avis El Espectador.

– Jeg minder ham ofte om, at efter en prøvelse eller svære tider kommer velsignelserne. Vi håber på større og bedre ting. Gud har ikke forladt os, og min søn vil igen blive, hvad han har været; en målscorer.

Moderen understreger også, at Falcao må acceptere sin bænkplads, og at hun ikke tror, at Louis van Gaal sætter ham af holdet af personlige årsager. 

Forrige artikel

Buffon: Vi tænkte, de skulle have briller i United

Næste artikel

Depay: Jeg vil være verdens bedste

ANNONCE