Derfor blev Brown vist ud

Dommer Roger East var i fokus i dagens kamp mellem United og Sunderland, da han viste den forkerte mand ud.

De seneste uger har der været massiv kritik af standarden blandt de engelske dommere. Flere uheldige episoder har medført kritik fra fans, managers og medier, og i dagens kamp på Old Trafford var dommeren atter i fokus.

Roger East dømte korrekt straffespark til United midt i anden halvleg, men valgte at udvise Wes Brown, selv om det var tydeligt at det var John O’Shea der begik straffesparket mod Radamel Falcao.

På trods af en indrømmelse fra O’Shea, der var i gang med at give anførerbåndet videre, fastholdt dommeren beslutningen, og Brown måtte forlade sin gamle hjemmebane.

Et par timer efter kampen kom der så følgende kommentar fra Professional Game Match Officials Limited, som er dommernes union.

– Roger East mener, at han fra sin position så kontakt mellem Wes Brown, John O’Shea og Radamel Falcao. Han mente at Brown begik forseelsen på Falcao, da han skulle til at afslutte. Efterfølgende konsulterede han sit team af hjælpere, men ingen var i en bedre position, og kunne ikke give hjælp til East.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Young: Fortjent sejr

Næste artikel

Skadesupdate fra van Gaal

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share