Derfor blev UEFA-møde stormet

Det er IMUSA, der står bag aktionen og de begrunder den fredelige protest med, at man vil have UEFAs øjne op for Uniteds gigantiske gæld, som Malcolm…

Det er IMUSA, der står bag aktionen og de begrunder den fredelige protest med, at man vil have UEFAs øjne op for Uniteds gigantiske gæld, som Malcolm Glazer tilfører.

IMUSA vil som resten af Not4sale-koalitionen gerne fremskynde Malcolm Glazers exit fra Manchester United mest muligt, og håber at UEFA vil smide United ud af Champions League og europæisk bold i det hele taget på grund af den store gæld, så Glazer via europæisk fodbold ikke kan score kassen, som uden tvivl er en vigtig del af hans plan.

“Malcolm Glazer sætter United i massiv gæld, og 98 procent af alle Manchester United-fans er imod hans ankomst. Vi vil have UEFA til at kigge på, hvorvidt klubber med en så stor gæld skal have lov at fortsætte med at deltage i Europa,” begrunder Mark Clay fra IMUSA protesten.

UEFAs ledelse har dog ingen planer om at imødekomme gruppens forslag. De indfører ellers snart en grænse for, hvor meget gæld klubberne må have for at deltage i Champions League og UEFA Cuppen, men UEFAs generalsekratær, svenske Lars-Christer Olsson, antyder at det umiddelbart ingen indflydelse får på Uniteds deltagelse.

“Vi har alle ret til at udtrykke vores mening, men vi har ingen grund til at foretage os noget. Hvis det ifølge loven i klubbens land er lovligt at have gæld, så er det okay. Man må bare ikke have gæld til andre klubber i fodboldens verden,” udtaler UEFA-lederen som følge af IMUSAs aktion.

Forrige artikel

FC United accepteret

Næste artikel

Armbånd sælges igen

ANNONCE