Derfor tøver Chelsea: Salah-handel er ikke gennemført

Selvom Chelsea i går bekræftede købet af Mohamed Salah, så er handlen langt fra gennemført.

Som vi netop kunne fortælle her på siden, så tøver Manchester United med at få Juan Mata til lægetjek da Chelsea ligeledes tøver med at skrive under på en bindende aftale mellem de to klubber om Juan Mata.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dette skyldes – ifølge BBC – at Chelseas køb af Mohamed Salah endnu ikke er gennemført trods gårsdagens udmelding om en handel.

OldTrafford.dk har gravet lidt i dagens udvikling og finder på dagens pressemøde i Chelsea følgende forklaring på forsinkelsen af Salah-handlen fra Jose Mourinho selv.

– Han (Mohamed Salah, red.) kan ikke komme til England og gennemføre sit lægetjek, så vi må rejse ned for at møde ham. Formentlig i Schweiz og så kan vi først bagefter ordne papirarbejdet der skal til for at få ham til England, lød det fra Jose Mourinho, som altså døjer med manglen af Mohamed Salahs opholdstilladelse i England.

Dermed må det formodes at så snart Chelseas mandskab har gennemført lægetjekket, så vil underskrivelsen komme på Juan Mata og Manchester United kan gennemføre deres lægetjek.

– Det var en overraskelse for os alle at Juan var på vej væk. Vi var ikke klar til at lave nogen bud og prøve at få en spiller ind istedet for. Alt skete så hurtigt. Så vi blev nødt til at se på mulighederne for os. Da vi først havde besluttet os om Salah, så blev vi nødt til at starte fra status 0 da vi ingen kontakt havde med hverken spiller eller klub. Vi vidste ikke engang hvilken agent han havde. Det første var altså at nå til enighed med klubben, hvilket var det vi annoncerede i går. Alt afhænger nu af lægetjekket og spillerens ønske om at komme hertil. Nu ved vi i hvert fald at han er glad for at klubberne er nået til enighed, forklarede Jose Mourinho på pressemødet.

Få det fulde overblik over Juan Mata-transferen her i kronologisk rækkefølge – Startende i august!

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Seneste nyt om Juan Mata - Handel forsinkes yderligere

Næste artikel

Overblik: Mata-transfer

ANNONCE