– Derfor tog jeg jobbet i Valencia

Gary Neville følte, at det nu var på tide at prøve sig selv af i faget, efter at have kommenteret på diverse managers i sin rolle som ekspert på tv.

De næste seks måneder vil vise, hvordan Gary Nevilles manager-karriere kan udvikle sig. Han skal nu forsøge at vise sine evner på sidelinjen, efter han de seneste år har vist sine evner som ekspert på tv. Nu er tiden inde til at blive vurderet selv, siger han.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Tiden var inde til at rejse sig og vise mine egne kvaliteter, efter at have siddet på tv og analyseret på andre managers de seneste år. Havde jeg afvist dette tilbud, ville min troværdighed være væk. Jeg er stolt over at være her i denne fantastiske klub.

– Jeg er i løbet af de sidste fire-fem år blevet tilbudt en række jobs i fodboldverdenen, men har ikke følt timingen var den rette. Da jeg modtog opkaldet i søndags tænkte jeg, hvilken klub, hvilken mulighed, hvilken udfordring, sagde Neville på dagens pressemøde, hvor han blev præsenteret.

Gary Neville bekræftede samtidig, at han holder fast i lillebror Phil Neville som sin ene assistent i Valencia. Phil har siden sommerferien været assistent i den spanske storklub, og havde ansvaret for holdet i gårsdagens pokalkamp, efter Nuno Espirito forlod posten som cheftræner for klubben.

– Hvis ikke Phil var her, ville jeg hente ham her til. Han er hårdtarbejdende, flittig og jeg er vældig glad for at have ham i trænerstaben. Vi hyggesnakker ikke, vi taler om hvad vi skal lave og have fokus på. Han er min assistent sammen med Miguel Angulo, træneren for klubbens u19-mandskab, en ægte Valencia legende.

– Jeg tror ikke på korte ansættelser, og vil gribe det her an som var det en permanent aftale, det er den eneste måde jeg arbejder på, siger Neville, der i løbet af de kommende uger vil flytte familien med til det spanske.

I weekenden er det fortsat Phil Neville, som står med ansvaret, når mægtige FC Barcelona kommer på besøg. Gary Nevilles første kamp i spidsen for Valencia er i næste uge, hvor han skal op mod franske Lyon. En sejr er påkrævet, for at holde håbet om avancement i live.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rojo ude med ny skade

Næste artikel

Ince: Herrera passer bedre ind i Spanien

ANNONCE