Warnock forsvarer Zaha

Crystal Palace-manager Neil Warnock har fortsat tiltro til Wilfried Zaha, selvom United-lejesvenden har haft svært ved at slå til.

For to år siden blev Wilfried Zaha udråbt til et af engelsk fodbolds største talenter. I dag varmer han bænken hos sin gamle klub Crystal Palace, som har lejet ham i Manchester United. 

Men selvom den 22-årige kantspiller har haft et par turbulente måneder i London-klubben, hvor han bl.a. har fået en bøde for at komme for sent, kommer Neil Warnock ham nu til undsætning. 

– Faktum er, at Wilfried har fået en enkelt bøde for at komme for sent, siger Crystal Palaces manager til London24.com og fortsætter. 

– Det var dagen, hvor vi skulle have taget holdfoto, hvor han lod os alle sammen vente. Det kan han ikke slippe af sted med. Der var et sammenfald af uheldige omstændigheder, og han har været en rigtig gentleman. Han har aldrig på noget tidspunkt skabt problemer for mig med sin attitude. Han har været fremragende. 

United købte Zaha for omkring 14 mio. pund i januar 2013, hvorefter de lejede ham tilbage til Crystal Palace. 

I sidste sæson formåede englænderen dog på ingen måde at slå igennem på Old Trafford, hvorfor han blev lejet ud til Cardiff i januar i år – uden den store succes. 

Og selvom det efter sommerferien blot er blevet til tre kampe fra start på Selhurst Park for Zaha, tror Warnock fortsat på offensivspilleren. 

– Unge knægte i særdeleshed har op- og nedture (…) Han har ikke spillet så mange kampe, som han gerne ville, men jeg synes, han forbedrer sig som spiller og som menneske, og det vil hjælpe ham, siger Warnock.

Han mener samtidig, at der er en tendens til, at unge talenter falder igennem hos de store klubber. 

– Wilf har brug for træning og opmuntring, og af og til har man ikke tid til det i de store klubber. De er alle internationale topspillere, men jeg synes, at Wilf har lært noget nyt hver eneste dag hos os, lyder det fra den 66-årige manager. 

Crystal Palace har lejet Wilfried Zaha for resten af sæsonen med en indlagt frikøbsklausul. 

Forrige artikel

U21: Sent nederlag i Southampton

Næste artikel

Valdes træner atter normalt

ANNONCE