Derfor vil Büttner væk

Alexander Büttner tror ikke på sine chancer under den kommende Manchester United-manager Louis van Gaal.

Som OldTrafford.dk tidligere i dag kunne berette, så er Alexander Büttners dage i Manchester United nok efterhånden talte.

Selvom han i forvejen har haft status som reserve til Patrice Evra, så erkender han også at det nye managerskifte bestemt ikke hjælper ham på længere sigt.

Som hollandsk landstræner har Louis van Gaal konstant undladt at udtage Alexander Büttner, hvilket har pisset forsvarspilleren så meget af at han for længst har opgivet at tilkæmpe sig en plads på holdet under Louis van Gaal.

– I de sidste to år har Louis van Gaal konstant ignoreret Büttner, så er der andre perspektiver han kan tage når Van Gaal bliver hans ny klubtræner? Patrice Evra har underskrevet ny kontrakt og de jagter Luke Shaw på Büttners plads, så at blive i Manchester United er ikke rigtig noget alternativ for ham, fortæller hans agent til Voetbal International ifølge Guardian.

Spilleren selv udtaler til Telegraaf: 

-Van Gaal gav mig aldrig chancen på det hollandske landshold, selvom jeg 14 gange er blevet kampens spiller i Manchester United. Han tror tydeligvis ikke på mig, så jeg synes det er det rette tidspunkt at forlade klubben.

Hverken Manchester United eller Dynamo Moskva har kommenteret historieren.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Louis van Gaal på vej til at miste landsmand

Næste artikel

Overblik: United-spillerne i første runde

ANNONCE