Det blev Meulensteen (opd.)

Flere ugers rygter blev til realiteter tirsdag eftermiddag, da Uniteds højt værdsatte hollænder officielt blev præsenteret som ny leder for Brøndbys…

Flere ugers rygter blev til realiteter tirsdag eftermiddag, da Uniteds højt værdsatte hollænder officielt blev præsenteret som ny leder for Brøndbys spillertrup.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

39-årige Meulensteen har siden 2001 været chef for Uniteds talentakademi, men blev i vinter forfremmet til reserveholdstræner. Trods den korte tid i sædet skovlede han tre trofæer hjem i skabet, og det har derfor formentlig ikke været med Fergies gode vilje, at han har set Meulensteen forlade Old Trafford for foreløbigt sidste gang.

Kontrakten, Meulensteen har signeret på Per Bjerregaards kontor, er tre-årig.

Per Bjerregaard udtaler i børsmeddelsen:

“Jeg er utroligt glad for at det er lykkedes os at hente en kapacitet som Réne Meulensteen fra Manchester United. Han har solid erfaring med at udvikle unge spillere og føre dem frem til resultater på basis at positiv fremadrettet fodbold, hvilket har været kendetegnende for den succes Brøndby IF har oplevet de seneste 20 år,” udtaler Brøndby-direktøren.

Forrige artikel

Fyret United-spiller på vej til Barnsley

Næste artikel

Bayern i charmeoffensiv

ANNONCE