Det kniber også i Chelsea – og så alligevel ikke

Det er ikke kun i Manchester United, at det er begyndt at knibe med skader. Mesterskabsforfølgeren Chelsea må nu også lide ovenpå en hård sæson, som…

Det er ikke kun i Manchester United, at det er begyndt at knibe med skader. Mesterskabsforfølgeren Chelsea må nu også lide ovenpå en hård sæson, som bestemt ikke er slut endnu.

En af de helt store profiler på holdet er Arjen Robben, men ham må London-klubben undvære for resten af sæsonen. Sent fredag aften kom det nemlig frem, at Robben må gennemgå en knæoperation, som vil holde hollænderen ude i en længere periode.

Chelsea var også tætte på at miste deres midtbaneprofil Frank Lampard, som i midtugens landsholdsamling gik i vejen for et skud af Wayne Rooney. Dette resulterede i et brækket håndled.

Heldigvis for Chelsea, så er Lampard klar til lørdagens kamp imod Watford, da han har fået o.k. til at bære en skinne om håndleddet.

Også Joe Cole er klar igen for Chelsea. Cole spillede sidste gang for Chelsea i november i 1-1 kampen mod Manchester United. Siden da har han ligget på operationsbordet, men er nu klar.

Chelsea undværer i forvejen Wayne Bridge og Mikael Essien.

Forrige artikel

Optakt: United – Blackburn

Næste artikel

Opstillingen mod Blackburn

ANNONCE