Optakt: United – Blackburn

Der er gået to uger siden Uniteds seneste kamp i Premier League. Dengang blev Bolton besejret med hele 4-1. I morgen er det så Blackburns tur til at…

Der er gået to uger siden Uniteds seneste kamp i Premier League. Dengang blev Bolton besejret med hele 4-1. I morgen er det så Blackburns tur til at forsøge at vriste point fra titelfavoritterne. United er dog fuldt ud klar over, at alle kampe skal vindes, hvis mesterskabet skal i hus, så det kan blive mere end svært for Blackburn at få noget med hjem fra the Theatre of Dreams.

Manchester United og Blackburn Rovers mødtes tidligere på sæsonen på Ewood Park. Her blev det til en United-sejr på 1-0 takket være et mål scoret af Louis Saha. United må desværre undvære Saha i morgen, fordi han endnu ikke er kommet sig over sin skade. Det samme gælder for Darren Fletcher, der ligesom anfører Gary Neville har en ankelskade. På den positive side er både Edwin van der Sar og Ole Gunnar Solskjær blevet klar, mens Cristiano Ronaldos skade ikke var så slem som først antaget. Derudover har Paul Scholes afsonet sine tre karantænedage og vil dermed være klar til at spille i morgen. Gæsterne fra Blackburn må bl.a. undvære profilerne Robbie Savage og André Ooijer, der begge har brækket et ben. Desuden har angriber David Bentley karantæne til morgendagens opgør. Mange United-fans vil nok være glade for at slippe for Savage, der har det med at få United-spillernes sind bragt i kog.

De to hold har mødt hinanden præcis 100 gange i tidens løb. United har klaret sig bedst med 43 sejre, mens Blackburn har måttet nøjes med 31. De resterende 26 kampe er endt uafgjort.

For to uger siden tabte Blackburn meget overraskende 1-2 til West Ham på et omdiskuteret mål. Før dette vandt Rovers fire kampe i streg, bl.a. mod Arsenal og Bolton. Det er dermed svært at spå om Blackburns form forud for opgøret mod United, men uanset hvad bør United sikre alle tre point.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Brown – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Carrick – Scholes – Giggs
Solskjær – Rooney

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Ferdinand, Vidic, Heinze, Evra, Park, Ronaldo, O”Shea, Carrick, Scholes, Giggs, Richardson, Eagles, Rooney, Smith, Dong og Solskjær.

Blackburns trup: Friedel, Emerton, Henchoz, Khizanishvili, Nelsen, Samba, Warnock, Berner, Mokoena, Tugay, Dunn, Pedersen, McCarthy, Roberts, Nonda, Brown, Derbyshire og Gallagher.

Forrige artikel

Forbes: United mest værdifuld

Næste artikel

Det kniber også i Chelsea - og så alligevel ikke

ANNONCE