– Di Maria mangler selvtillid

Louis van Gaal tog Angel Di Maria ud i pausen, og mener stadig at argentineren arbejder på at falde til i engelsk fodbold.

– Når en spiller ikke er med i kampen, må jeg gøre det. Jeg er manageren og kan ikke overse det, sagde van Gaal efter kampen mod Sunderland, hvor han hev Di Maria ud i pausen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Louis van Gaal har tidligere vist, at han ikke er bange for at foretage hurtige udskiftninger. I udekampen mod Southampton blev Paddy McNair hevet ud i første halvleg, og i går blev Di Maria så erstattet med Januzaj, der gjorde det godt i anden halvleg.

Der var store forventninger til Angel Di Maria, da han i sommers blev hentet til Old Trafford for knap 60 millioner pund. Men det rekorddyre indkøbe skal stadig vænne sig til livet i engelsk fodbold, hvor et indbrudsforsøg i familiens hjem virket til at have påvirket Di Maria.

– Vi må give Angel lidt mere tid til at tilpasse sig i Premier League og finde rytmen i England. Det er ikke nemt. Jeg har tidligere snakket om “det hele menneske”, så selvfølgelig har den episode haft en indflydelse på ham.

– Som manager ser jeg at han har brug for tid til at falde helt til. Det er ikke bare noget der gælder Angel, men alle nye spillere, de skal vænne sig til Premier League og til kulturen her. Vi må give ham tid så hans selvtillid igen er i top. Han er et menneske som du og jeg, og vi laver alle fejl. Han er topprofessionel, så jeg håber han nok skal komme igen, sagde van Gaal efter sejren.

Angel Di Maria har i denne sæson spillet 21 kampe i United-trøjen og scoret fire mål.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal vil forlænge til 2020

Næste artikel

Rygte: Disse fire vil van Gaal have

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share