Van Gaal vil forlænge til 2020

Louis van Gaal er så glad for at være manager i Manchester United, at han ønsker at blive til 2020.

Han har prøvet lidt af hvert i løbet af trænerkarrieren, men alligevel har de syv måneder han har været i United sat spor hos Louis van Gaal. Hollænderen er lykkelig og ønsker at forlænge med United, så han kan blive til år 2020.

Det er the Mirror der i dag skriver, at 63-årige van Gaal har fremlagt planerne for Uniteds ejere, og altså ønsker at blive på Old Trafford længere end hans nuværende aftale.

Van Gaal overtog tøjlerne på Old Trafford i sommers, og skrev under på en tre-årig aftale med klubben. Han ønsker fortsat at jobbet i United er hans sidste, efter en årrække i Holland, Spanien og Tyskland. Van Gaal skulle være blevet så bidt af livet i England, at han ærger sig over ikke at have taget til Premier League på et tidsligere tidspunkt i karrieren.

The Mirror skriver desuden, at van Gaal havde et fire timer langt møde med Bryan, Avram og Joel Glazer efter sejren på 3-1 hjemme over Burnley. Van Gaal skulle have fremlagt sine visioner, eller filosofi om man vil, for de amerikanske ejere indtil sent på natten.

Glazer-familien skulle ikke være bekymrede for Uniteds svingende spil i denne sæson, og stoler på van Gaals evner på trænerbænken. Hollænderen ønsker at genopbygge United, så klubben atter kan vinde trofæer. 

Men van Gaal mener samtidig, at dette kan tage yderligere et år, men lovede angiveligt på mødet, at United allerede næste sæson vil kunne true Chelsea og City i mesterskabskampen. Glazer-brødrene skulle have bakket op om van Gaals planer og tanker omkring sommerens transfervindue og om fremtiden.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blanc: Glem alt om Marquinhos

Næste artikel

- Di Maria mangler selvtillid

Relaterede artikler
Total
0
Share