Di Maria nomineret til årets hold

UEFA har nomineret Angel Di Maria til at blive en del af årets hold i europæisk fodbold.

Angel Di Maria har haft et flot 2014. Han var en af profilerne for Real Madrid, der vandt Champions League i sidste sæson, han hjalp sit landshold, Argentina, til VM-finalen og har siden sit skifte til Manchester United etableret sig som en af Premier Leagues profiler.

Argentinerens flotte præstationer er ikke gået ubemærket. UEFA har valgt at belønne Di Marias præstationer ved at nominere ham til årets hold i europæisk fodbold. United-spilleren er nomineret til en plads på midtbanen, hvor han blandt andet skal kæmpe mod prominente navne som Toni Kroos, Arjen Robben, James Rodriguez og Yaya Touré.

Blandt de nominerede kan UEFA.com’s brugere nu – indtil den 6. januar 2015 – sætte det hold, som de mener har været bedst i kalenderåret 2014.

Siden kåringen fandt sted for første gang i 2001, har Manchester United været repræsenteret på holdet syv gange. Ruud van Nistelrooy var på holdet i 2003, David Beckham kom på i 2001, Patrice Evra var på holdet to gange – i 2009 og 2011, mens Cristiano Ronaldo var på holdet tre gange i United-trøjen – i 2004, 2007 og 2008.

Forrige artikel

Giggs: Jeg lærer af van Gaal

Næste artikel

Giggs klar til nye udfordringer

ANNONCE