Giggs: Jeg lærer af van Gaal

Ryan Giggs nyder samarbejdet med Louis van Gaal, der gør ham til en bedre træner.

Louis van Gaal har fået en dedikeret lærling i Ryan Giggs, der er ivrig efter at suge viden til sig fra den 63-årige hollænder. 

Siden van Gaal overtog tøjlerne i Manchester United i sommer, føler Giggs, at han allerede nu har draget nytte af van Gaals erfaring. 

– Han kendte mig ikke, før vi mødtes. Og forsæsonen hjalp, for der lever man i hinandens lommer i tre uger, og man lærer hinanden at kende hurtigt. Det er en smutvej, ikke bare til at lære managerne at kende, men også resten af staben, siger Giggs ifølge Espn.

40-årige Giggs blev udnævnt til midlertidig manager i United, efter David Moyes blev fyret tilbage i april.

I alt nåede waliseren at stå i spidsen for klubben i fire kampe i sidste sæson – med blandet succes til følge.

Spørger man United-legenden, kan van Gaal drage nytte af hans store viden om kulturen og traditionerne på Old Trafford.

– Jeg kender klubben, jeg kender kulturen, og jeg forsøger at hjælpe manageren med det. Men han har selvsagt erfaringen, og han har været manager i så mange klubber, siger Giggs, der derfor bruger enhver lejlighed til at tage noter i van Gaals nærvær.

– Vi forsøger at lære så meget fra hinanden som muligt. Jeg kender nogen af spillerne, som vi møder, fordi jeg selv har spillet mod dem.

– Det handler bare om at prøve at hjælpe hinanden. Men han er manager, og han træffer beslutningerne. Og jeg prøver at lære så meget af ham som muligt, siger Giggs.

Ryan Giggs fungerer som assistenttræner for Louis van Gaal, der er ansat på en treårig kontrakt i United.  

Forrige artikel

Gündogan drømmer om Premier League

Næste artikel

Di Maria nomineret til årets hold

ANNONCE