Diallo og Jones tilføjes til Uniteds Europa League trup

Manchester United har i dag offentliggjort de 24 spillere, som er inkluderet i holdets Europa League trup. Blandt dem findes blandt andre Phil Jones og Amad Diallo.

Grundet en håndfuld afgange fra klubben i januars transfervindue har Manchester United været nødt til at udtage en ny trup til deres kommende Europa League kampagne. Og to nye ansigter skilder sig især ud.

Først og fremmest er klubbens eneste januar-signing, Amad Diallo, blevet tilføjet til truppen. Teenageren har kun vist sig frem i de røde farver en enkelt gang for Uniteds U-23 hold, hvor han dog viste sig flot frem med to scoringer mod Liverpool.

Derudover er Phil Jones blevet genudtaget, eftersom man håber på, at den engelske midterforsvarer kan blive klar efter en lang skadespause. Derudover ses englænderen også som erstatning for Marcos Rojo, som for nyligt er skiftet til Boca Juniors på en permanent aftale.

Det bør også nævnes, at såkaldte homegrown spillere, altså spillere, som har trænet i samme nationale forening i minimum tre år, da de var mellem 15 og 21 år gamle, kan udtages til truppen efterfølgende. Hvilket forklarer, hvorfor spillere som Mason Greenwood og Brandon Williams ikke er med i truppen.

Truppen ser således ud: 

Målmænd

De Gea, Henderson, Grant, Bishop

Forsvarsspillere

Bailly, Jones, Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka

Midtbanespillere

Diallo, Fernandes, Fred, James, Mata, Matic, McTominay, Pogba, Van de Beek

Angribere

Cavani, Marital, Rashford

Uniteds første Europa League kamp er 16-dels finalen mod Real Sociedad, hvor den første af to kampe spilles 18 februar.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Bolsjestribet gennembankning, brevkasse og Everton-optakt

Næste artikel

Solskjærs skadesopdatering: Cavani klar mod Everton

ANNONCE