Diarra og Torres ikke til salg

Torsdag har både Lyon og Atletico Madrid nemlig valgt at melde ud, at ingen af de to stjernespillere kan erhverves, medmindre gigantiske summer langes…

Torsdag har både Lyon og Atletico Madrid nemlig valgt at melde ud, at ingen af de to stjernespillere kan erhverves, medmindre gigantiske summer langes over forhandlingsbordet.

Lyons solide Diarra har man ikke hørt meget snak om, siden det først i juni blev klart, at Sir Alex Ferguson havde valgt at byde på Michael Carrick. Siden er Diarra oftere blevet involveret i Real Madrids valgkamp end kædet sammen med United, men træner Gerard Houllier vil ikke sælge.

“Jeg tror ikke, Diarra kommer til United. Der vil selvfølgelig være interesse for en spiller som ham, men jeg tror ikke det ender med Premier League. Jeg regner med han bliver her hos os,” udtaler Houllier ifølge The Guardian.

Samtidig holder Atletico Madrid stædigt fast på Fernando Torres, som United ellers skal ligge i noget af en pole position til at få fat i. 20 mio. pund menes at kunne fange den store fisk, som The Glazers hele tiden har lovet penge til. Men Atleticos præsident kræver nu over 40 mio. pund.

“Fernando har en frikøbsklausul på 41,4 mio. pund, og vil nogen have ham, så kan de hoste op med den sum. Vi har ikke fået tilbud, vi har ej heller været i kontakt med nogen. Fernando ønsker at blive her, og han er ikke til salg. Vi er ikke en sælgende, men en købende klub,” siger Cerezo.

Præsidenten har allerede bevist sine intentioner ved at spendere stort på blandt andre det argentinske vidunderbarn Sergio Aguero, mens han ifølge rygterne også skal have tilbudt Torres mere i løn for at blive.

Forrige artikel

Få OldTrafford.dks nyheder hurtigere end nogensinde

Næste artikel

Smudger inspirerede Rooney

ANNONCE