Dinamo Moskva: Vi vil have Ronaldo

Det flyder med penge i russisk fodbold, hvor flere rigmænd de senere år har gjort deres indtog og sikret klubberne millioner og atter millioner at købe…

Det flyder med penge i russisk fodbold, hvor flere rigmænd de senere år har gjort deres indtog og sikret klubberne millioner og atter millioner at købe spillere for.

Dinamo købte sidste år folk som Maniche og Costinha hos FC Porto,og nu er turen altså kommet til Uniteds portugiskse stjerneskud, som Dinamo Moskva allerede har taget kontakt til ifølge klubbens præsident. Og det er ikke en uintereseret Ronaldo, man har snakket med.

“Cristiano Ronaldo er ikke umulig at få fat på – og det er helt seriøst ment. Jeg har snakket med Cristiano og han har fortalt mig, at han er klar til at spille i Moskva. På nuværende tidspunkt har han dog vigtige ting i England at ordne, så vi har ikke snakket om noget konkret,” udtaler ejer Alexei Fedorichev.

Fedorichev er også på vej mod at hente Cristiano Ronaldos chef på det portugisiske landshold, Luis Felipe Scolari, til sin storsatsende klub.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Lille fremgang for George Best

Næste artikel

Keane: Roonaldo og Ronaldo mangler holdspillet

ANNONCE