Dominerende United sejrer efter overtidsmål

Scott McTominay endte som den helt store matchvinder, da han i de sidste minutter formåede at få bolden ind bag Omonias målmand.

Det var nærmest ufatteligt, at United ikke havde scoret, da uret rundede 90 minutter på Old Trafford.

For det var et United-hold, der dominerede fuldstændigt i hele kampen. Allerede fra start formåede de at spille sig til store chancer, og blandt andet Rashford fik tvunget mange redninger ud af reservekeeperen i Omonia Francis Uzoho, som skulle få meget at se til. Hele to gange formåede han at pille en friløber fra uskarpe Rashford.

United sad også på hele første halvleg, og efter 33 minutters spil ville Casemiro også prøve keeperen af. Brasilianerens langskud ramte dog overlæggeren. Omonia svarede lidt igen, efter Fred i mister en dum bold på kanten, som Omonia skyder kontra på. Angriberen Bruno havde dog ikke fået sine kontaktlinser på, da han vælger at skyde på mål i stedet for at spille den til sin helt ubemandede holdkammerat Kakoullis.

Dermed gik holdene til pause med cifrene 0-0 efter total dominering af hjemmeholdet.

Og det blev ikke ligefrem lettere for Omonia i anden halvleg. United blev ved at presse på, men man måtte bare konstaterer, at det var en af de aftner, hvor bolden ikke ville i nettet. Uzoho formåede at blive ved med at redde, og United kunne med sine 24 mod 3 afslutninger går ind i overtiden.

Og selvom Neil Lennon nok har gode minder fra Skotland, så var et skotsk højreben, der slukkede Omonia-fansenes fest på Old Trafford. Dybt inde i overtiden gjorde Scott McTominay, hvad der føltes som umuligt, og formåede at passere Uzoho, så United kunne få tre point på kontoen.