Donny van de Beek: Jeg er glad for at være tilbage

Donny van de Beek er tilbage efter en længere skadesperiode, og vil gøre alt for at hjælpe truppen, og tror på en sejr torsdag aften over Real Sociedad.

Donny van de Beek er tilbage i kampform og der er endda mulighed for en startplads torsdag aften. Efter en længere skadesperiode fik han comeback sidste torsdag mod Sheriff og den hollandske midtbanespiller har sat nogle ord på hvordan hans skadeforløb var:

– At være skadet er det sværeste for en spiller. Du vil gerne være på banen, med gutterne på stadion, mærke græsset, og ja, det er en hård tid hvis du er skadet. Jeg er glad for at være tilbage, og skal være mere fit i en længere periode og bare hjælpe holdet.

– Jeg har det glimrende, jeg føler mig god, and det jeg siger er at jeg bare skal blive ved og hvis chancerne kommer, så skal jeg tage dem. At have en angribende rolle er også en af de steder jeg kan hjælpe holdet, spille mellem linjerne og lave mine løb med bolden, lave nogle afleveringer. Jeg gør mit bedste, og skal holde mig fit, og bare hjælpe holdet, siger en målrettet van de Beek

Og mon ikke der kommer nogle chancer til den offensive hollænder i et travlt slutprogram inden VM-pausen.

– Ja det har været hårdt, især for nogle af de andre gutter som har spillet mange kampe. Jeg var ude et stykke tid, så for mig er det lidt anderledes.

En mulighed kan være torsdagens opgør mod Real Sociedad som skal slås med to mål for at sikre førstepladsen i Europa League gruppespillet, og midtbanespilleren tror på det.

– Ja, jeg tror vi har kvaliteterne til at gøre det. Først og fremmest skal vi vinde, men vi skal mere end det, vi skal vinde med en målforskel på to mål. Vi har nok spillere i truppen som kan score mål, og vi skal også bruge sikkert forsvar fordi vi kan ikke lukke for mange mål ind. Så alt skal være godt torsdag.

– De har også et hold, men de har vi også. Vi skal vise det på torsdag, og putte en masse energi ind i kampen, og vi har brug for sikkert forsvarsspil og scorer to mål mere end dem, understreger han til sidst.

 

Forrige artikel

Erik ten Hag har planen klar til at slå Real Sociedad torsdag aften

Næste artikel

Startopstilling: Van de Beek og Garnacho skal på måljagt i gruppefinale

ANNONCE