Dortmund tæt på at snyde United for Bellingham

Ifølge The Athletics oplysninger er Borussia Dortmund og Birmingham blevet enige om en overgangssum for den unge midtbanespiller.

Bare et par måneder efter, at Dortmund gaflede teenage-sensationen Erling Braut Håland for næsen af United, ser det nu ud til, at den tyske klub er ved at gøre det igen. Denne gang er det Jude Bellingham, der angiveligt er tæt på et skifte til Bundesligaen.

Det er det troværdige medie The Athletic, der skriver, at Dortmund og Birmingham er enige om en overgangssmum for spilleren, som United ifølge nogle medier bød på i vinterens transfervindue, og ifølge flere af mediets kilder er den tyske storklub lige nu den klare favorit til at hente den bare 16-årige midtbanespiller.

Det er også kildernes opfattelse, at Jude Bellinghams far, Mark, længe har opfordret sin søn til at skifte til tysk fodbold.

Men, skriver The Athletic også i artiklen, så skal Manchester United ikke endnu meldes helt ude af kapløbet, da Ed Woodward og Matt Judge angiveligt arbejder på at lave et tilbud. 

Birmingham lider under finansielle problemer, og klubben blev i sidste sæson fratrukket ni point som straf for, at de ikke overholdt regler om en bæredygtig økonomi. Derfor er klubben åbne for et salg, men det kræver angiveligt 25 millioner pund for midtbanetalentet.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United forlænger med Lee Grant

Næste artikel

Startopstilling: Ighalo starter mod Rooneys Derby

ANNONCE