Jubel mod Leeds

Drivvåd målfest i derbysejr på Elland Road

Manchester United tog tre vigtige point i forrygende dyst på Elland Road, som endte 4-2.

Tre drønvigtige point skulle hentes på Elland Road i Leeds søndag eftermiddag, men med modstandere, som hader en mere end nogle andre, ville ingen før kampen sige, at der var tale om en walkover.

Det startede dog godt for Manchester United, da man scorede på noget så sjældent som et hjørnespark. Luke Shaw sendte bolden ind i hovedet på Harry Maguire, der fik fornøjelsen af at score Uniteds første hjørnesparksmål i denne sæson.

Kort før pausen skulle det blive endnu bedre for udeholdet, da Jadon Sancho sendte et indlæg ind i hjertet af Leeds-feltet, hvor Bruno Fernandes stod klar og pandede bolden stensikkert ind bag Meslier i Leeds-buret.

Men så gik det galt. Lynhurtigt. Leeds’ Rodrigo fik bolden i venstre side, og lavede noget, der på forhånd lignede et indlæg, men overplacerede sparket så meget, at det overrumplede og overraskede De Gea i målet og endte i netmaskerne.

Og blot et minut senere mistede United bolden udenfor eget felt, Dan James fik bolden og sendte den fladt ind til Raphinha, der kunne glide bolden ind til 2-2 på det drivvåde græstæppe.

United skulle bruge et kvarters tid på at sunde sig, inden man spillede sig godt igennem ved et kontraangreb. Bolden endte ude ved Sancho i siden, som tog fordel af Freds overlap, og brasilianeren satte bolden usvigeligt sikkert op i nettaget til 3-2.

Successen blev fuldendt koldt inden slutfløjt, da Bruno Fernandes lavede sin bedste Dennis Bergkamp-impression og flickede bolden rundt om en Leeds-mand, sendte bolden ind til Elanga, som sikkert sendte bolden ind til 4-2, og så var kampen reelt afgjort.

Dermed tog United tre livsvigtige point i en forrygende målfest i top fire-jagten i Premier League.

Startopstilling: Lingard og Wan-Bissaka starter mod Leeds