Jubel mod Leeds

Drivvåd målfest i derbysejr på Elland Road

Manchester United tog tre vigtige point i forrygende dyst på Elland Road, som endte 4-2.

Tre drønvigtige point skulle hentes på Elland Road i Leeds søndag eftermiddag, men med modstandere, som hader en mere end nogle andre, ville ingen før kampen sige, at der var tale om en walkover.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det startede dog godt for Manchester United, da man scorede på noget så sjældent som et hjørnespark. Luke Shaw sendte bolden ind i hovedet på Harry Maguire, der fik fornøjelsen af at score Uniteds første hjørnesparksmål i denne sæson.

Kort før pausen skulle det blive endnu bedre for udeholdet, da Jadon Sancho sendte et indlæg ind i hjertet af Leeds-feltet, hvor Bruno Fernandes stod klar og pandede bolden stensikkert ind bag Meslier i Leeds-buret.

Men så gik det galt. Lynhurtigt. Leeds’ Rodrigo fik bolden i venstre side, og lavede noget, der på forhånd lignede et indlæg, men overplacerede sparket så meget, at det overrumplede og overraskede De Gea i målet og endte i netmaskerne.

Og blot et minut senere mistede United bolden udenfor eget felt, Dan James fik bolden og sendte den fladt ind til Raphinha, der kunne glide bolden ind til 2-2 på det drivvåde græstæppe.

United skulle bruge et kvarters tid på at sunde sig, inden man spillede sig godt igennem ved et kontraangreb. Bolden endte ude ved Sancho i siden, som tog fordel af Freds overlap, og brasilianeren satte bolden usvigeligt sikkert op i nettaget til 3-2.

Successen blev fuldendt koldt inden slutfløjt, da Bruno Fernandes lavede sin bedste Dennis Bergkamp-impression og flickede bolden rundt om en Leeds-mand, sendte bolden ind til Elanga, som sikkert sendte bolden ind til 4-2, og så var kampen reelt afgjort.

Dermed tog United tre livsvigtige point i en forrygende målfest i top fire-jagten i Premier League.

Forrige artikel

Startopstilling: Lingard og Wan-Bissaka starter mod Leeds

Næste artikel
Harry Maguire header et hjørnespark i kassen mod Leeds

Maguire efter hjørnesparksscoring: Jeg har været flov

ANNONCE