Efterlod alt på banen: »Vi kunne ikke engang synge sejrssang«

Manchester United-spillerne var så udmattede efter søndagens FA Cup-kvartfinale, at de knap nok kunne fejre 4-3-sejren efterfølgende. Det siger Bruno Fernandes efter dramaet på Old Trafford.

FA Cup-kvartfinalen mod Liverpool søndag aften trak tænder ud. Kampen endte i forlænget spilletid, og flere spillere havde svært ved at løbe til sidst.

Én af dem var Bruno Fernandes. Efter kampen fortæller han også, at tanken var helt tom hos samtlige spillere på holdet.

– Alle i omklædningsrummet var helt færdige. Vi kunne ikke mere. Vi kunne ikke engang synge sejrssang. Det var så hårdt at råbe al glæden ud, siger han til MUTV.

»Der var ingen positioner«

Kaptajnen var pludselig også placeret som midterforsvar i 2. halvdel af den forlængede spilletid, fordi truppens reelle forsvarsspillere ikke kunne mere.

Det var dog ikke meningen, men til sidst i kampen var der slet ikke noget, der hed positioner. Det udtaler han i et andet interview efter kampen med brasilianske medier.

– Jeg gør, hvad der skal til for at hjælpe holdet med at vinde. Der var ingen positioner. På det tidspunkt var vi nødt til at tage chancer. Vi var nødt til at spille mand-til-mand, hvilket var hvad træneren bad os om, siger han til brasiliansk TNT Sports og ESPN.

Du kan se alle højdepunkter fra den hæsblæsende kamp herunder.

 

Forrige artikel

Uroligheder på tribunen: Otte anholdt efter gårsdagens vilde rivalopgør

Næste artikel

Dalot reflekterer: »Den bedste periode i min karriere«

ANNONCE