Dalot reflekterer: »Den bedste periode i min karriere«

Diogo Dalot har aldrig været bedre. Men han hviler ikke på laurbærrene af den grund. Han vil fortsat udvikle sig og samtidig hjælpe sine holdkammerater. Sådan lyder det fra ham efter søndagens FA Cup-sejr over Liverpool.

Dalot har aldrig følt sig så komfortabel som United-spiller, som han gør lige nu. Det fortæller han til Sony Sports Network efter Uniteds vanvittige 4-3-sejr over Liverpool i FA Cup-kvartfinalen søndag.

– Jeg vil ikke lyve. Personligt er det nok den bedste periode i min karriere. Det ved jeg. Jeg arbejdede for det. Men på samme tid giver det mig mere ansvar. Jeg vil opretholde det og ikke falde i niveau, siger han.

Diogo Dalot har været en af de klart mest pålidelige spillere for Erik ten Hag i denne sæson. Portugiseren har spillet 38 ud af 40 mulige kampe i denne sæson.

Den nu 25-årige back er også begyndt at tage mere ansvar og hjælpe de unge i truppen. Han fortæller, at han blandt andet minder Garnacho og Amad om deres defensive pligter.

– De (Garnacho og Amad, red.) er elektriske. Når de angriber, gør de det virkelig med energi. Nogle gange skal de løbe lidt mere med hjem. Det fortalte jeg dem med det samme efter kampen, lyder det fra ham.

Og for Dalot, som i øvrigt har fødselsdag i dag, mandag, betyder det noget særligt at bære Uniteds logo på sit bryst. Og det skal det også, hvis du spørger ham.

– Det skal betyde noget. Det skal føles specielt at spille for denne klub, siger han yderligere.

Karakterbogen: United sender Liverpool ud af FA Cuppen

Forrige artikel

Efterlod alt på banen: »Vi kunne ikke engang synge sejrssang«

Næste artikel

Ændring i kampprogrammet: Ny dato til Bournemouth-kampen

ANNONCE