El Fitouri forlader United

Sadiq El Fitouri er blevet løst fra aftalen med United, og har i stedet skrevet kontrakt med Chesterfield fra League Two.

Sadiq El Fitouri har i dag forladt United, for i stedet at skrive kontrakt med Chesterfield fra League Two. Den alsidige forsvarsspiller kom til United i 2015 fra Salford City, men formåede aldrig rigtig at vise sig positivt frem i United-trøjen.

22-årige El Fitouri er med omkring Libyens landshold, men er af mange faste u23-følgere blevet beskrevet som en af de dårligste spillere, som nogensinde har båret United-trøjen. Foruden masser af fart i benene, har det da også været svært at se kvaliteterne hos El Fitouri, der selv er glad for skiftet til Chesterfield.

– Jeg er glad for at være her. Efter tirsdagens træning fik jeg et opkald om at Chesterfield var interesserede, og jeg tænkte det lød som en god mulighed for at komme videre i karrieren. Jeg snakkede med manageren (Gary Caldwell, red.), som sagde han gerne ville have mig, og at hans filosofi var at bruge unge spillere og spille bolden op nede bagfra, siger El Fitouri til manutd.com.

Chesterfield lejede i de døende timer af transfervinduet det tidligere United-talent Liam Grimshaw i Preston NE. El Fitouri og co møder i weekenden Oldham i ligaen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Butt: Tuanzebe er eksemplarisk

Næste artikel

Schweinsteiger igen inde i varmen

Relaterede artikler
Total
0
Share