Butt: Tuanzebe er eksemplarisk

Axel Tuanzebe får store roser med på vejen fra Nicky Butt, som mener, at det unge stortalent kan vise vejen for resten af de unge talenter i akademiet.

United har i dag forlænget kontrakten med 19-årige Axel Tuanzebe, så forsvarsspilleren nu er bundet til Old Trafford til sommeren 2020, med option for yderligere et år. Og spørger man Nicky Butt, så er Tuanzebe i samme kategori som Marcus Rashford.

– Axel er ganske enkelt en af de knægte man bare stoler på. Uanset hvad han gør på banen, på træningsbanen, derhjemme eller froan pressen, så kan du stole på ham. Han er et perfekt eksempel for resten af spillerne i vores akademi. Det samme gælder for øvrigt med Marcus Rashford.

– Det er den type spillere vi ønsker at få igennem akademiet. Vi ønsker at de er hos os i mindst fem – ti år, og være ledere i United, så de kan vise resten af de unge spillere vejen og hvordan det skal gøres, siger Nicky Butt til manutd.com.

Den vikarierende u23-træner kender Tuanzebe ganske godt, efter dels at arbejde med ham omkring u23-holdet, og tidligere fra u19-holdets kampe i europæisk sammenhæng. Og chefen for akademiet i United er da også glad for, at endnu en ung knægt fra egne rækker er kommet igennem nåleøjet og har fået debut i United.

– Det er fantastisk, når den vel nok største klub i verden stadig giver unge talenter chancen. Det viser bare, at hvis du er god nok, så vil du få chancen, uanset hvem manageren ellers henter ind til holdet.

– Uanset om vi snakker rekorddyre Paul Pogba og en superstjerne som Zlatan Ibrahimovic, så vil der også altid være plads til unge spillere i denne klub, hvis bare man er god nok, lyder det fra Nicky Butt.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tuanzebe forlænger med United

Næste artikel

El Fitouri forlader United

Relaterede artikler
Total
0
Share