Elanga udsat for racisme online efter Middlesbrough-kamp

Sky Sports rapporterer, at Anthony Elanga efter kampen i går modtog racistiske kommentarer på sin Instagram-profil.

Anthony Elanga blev udsat for racisme, efter han i går brændte det afgørende straffespark for Manchester United.

Det rapporterer Sky Sports, der henviser til Aberdeen-spilleren Jay Emmanuel Thomas, som efter kampen lagde screenshots op af et kommentarspor på Anthony Elangas Instagram-profil på sin Twitter. Skærmbillederne viser, at flere brugere har ytret sig racistisk mod Elanga efter kampen.

Meta, selskabet bag Instagram, fortæller yderligere til Sky Sports, at de efter kampen fjernede adskillige kommentarer på Elangas profil.

Rangnick opmuntrer Elanga efter brændt straffespark

De racistiske ytringer kom på bagkant af, at Elanga netop havde brændt det afgørende straffespark i straffesparkskonkurrence i kampen mod Middlesbrough. I den forbindelse havde Rangnick et par opmuntrende ord til den unge kantspiller.

– Vi vil forsøge at opmuntre ham igen og være der for ham. Det kan ske for mere erfarne spillere. Vi kunne næsten ikke have flere sparkere. Der var Luke Shaw, Phil Jones og målmanden tilbage, fortæller han i et interview med BBC.

Som Tv-billederne viste var også flere af Uniteds mere erfarne spillere i form af blandt andet Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo inde og lægge trøstende arm om Elangas skulder.

– Man kunne se, at spillerne var inde og trøste ham. Det her er sket for mere erfarne spillere end ham. Det er en stor skam for ham, men også for hele klubben, fansene og holdet, fortæller Rangnick i et andet interview med MUTV.

Forrige artikel
United-spillere brokker sig

Uskarpe United lider pinligt FA Cup-nederlag

Næste artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Rooneys rørende fortælling om sit tidligere rasende jeg

ANNONCE