En samling rygter fra ugen der gik

Selvom sommerens transfervindue for længst er smækket i har alverdens sladderblade fortsat historier at bringe. Vi kigger her på nogle af de mange rygter.

Jose Mourinho var ikke sen til at mane de mange rygter til jorden, der sendte Cristiano Ronaldo tilbage til Manchester – enten til City eller United. ”Jeg vil gerne fortælle begge klubber, at de kan glemme det. Lad være med at spilde jeres tid – Ronaldo og Madrid er et perfekt match. Hvis han er ked af noget, men spiller godt, så er det hele fint,” lyder det fra Real Madrid-bossen.

The Sunday Mirror mener, at både Chelsea og Manchester United holder nøje øje med Maroane Fellainis situation, efter midtbaneslideren har sået tvivl om sin fremtid i Everton over for belgiske medier. Everton-bossen David Moyes erkender, at det kan blive svært at holde på ham, hvis det ”rigtige” bud bliver smidt på bordet.

Sport Mediaset bragte i går historien om, at Manchester United havde sendt talentspejdere til Torino for at se Angelo Ogbonna i aktion mod Inter Milan. Torino tabte opgøret 0-2 med Ogbonna i centerforsvaret hele kampen. Mediet mener samtidig, at Sir Alex Ferguson også ville kigge nærmere på Inters Andrea Ranocchia, som også fik fuld tid i centerforsvaret.

Alvaro Vadillo blev i sidste sæson sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, men en seriøs knæskade satte en stopper for de spekulationer. Nu bringer The Sun historien igen, og de mener, at Real Betis’ teenage-kantspiller muligvis kan stå over for et skifte til januar.

To af Manchester Uniteds talentspejdere skulle i onsdags have taget plads på lægterne i Firenze for at kigge på Fiorentinas ungdomsspiller Luzayadio ”Andy” Bangu. Den unge congoleser kaldes i sin omgangskreds for ”Den nye Ruud Gullit”, og han fortæller til mediet Calciomercato.com, at han er inspireret af Andres Iniesta.

Serie B’s tophold, Sassuolo, lægger inde med en af Italiens hotteste teenagere i øjeblikket. 18-årige Domenico Berardi har vundet sig interesse fra flere kanter – deriblandt Manchester United, fortæller klubdirektøren Nereo Bonato til Tuttomercatoweb. ”Interessen fra Manchester United? Han bliver fulgt af mange deriblandt United og Juventus,” siger direktøren om den unge angribers situation.

 

Forrige artikel

Nu skal der tjenes på Kagawa

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE