– En sindssyg kamp

Ander Herrera er ikke overraskende meget glad for, at han og holdet spillede sig videre til EL-finalen. Spillerne led undervejs, siger han.

I en højspændt returkamp mod Celta Vigo, hvor det ikke skortede på dramatik i kampens slutning, lykkedes det United at at booke pladser til Europa League finalen hvor Ajax venter.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United lignede et hold i kontrol indtil sent i kampen, hvor Celta Vigo fik udlignet.

Herefter pressede Celta Vigo på for det vindende mål, men trods en kæmpe chance til gæsterne i sidste sekund, så lykkede det United at holde stand. Kampen ender 1-1.

Ander Herrera er selvsagt svært tilfreds med, at United nu skal en tur til Friends Arena i Stockholm, hvor finalen spilles den 24. maj.

– Det var en sindssyg kamp. Vi var bedre i første halvleg, og vi skulle have haft et bedre resultat. Vi led i aften, lyder det spanieren, der fik et mål annulleret i anden halvleg, til BT Sport. 

– Men vi er i finalen, og vi har kæmpet hårdt for at nå dertil. Du vinder ikke en semifinale let. Vi er i finalen, og det er det, der tæller.

Herrera priser sig lykkelig for, at United nu er én kamp fra at kunne sikre sig deltagelse i Champions League i næste sæson:

– Vi har spillet mange kampe nu. Vi ved, at i ligaen bliver det nærmest umuligt at kvalificere os til Champions League, så vi giver den alt, vi har (i Europa League, red.)

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United i EL-finalen efter sent drama

Næste artikel

Mourinho: Glad på drengenes vegne

ANNONCE