Engelske aviser: Rose koster 40 mio. pund plus Shaw

Den 27-årige Tottenham-spiller Danny Rose bliver ikke billig, hvis Manchester United vil vriste ham fri af London-klubben til sommer. 40 millioner pund plus Luke Shaw koster venstrebacken ifølge Daily Mail og The Sun.

Jose Mourinho skal sætte sin egen spiller Luke Shaw og 40 millioner engelske pund på krogen, hvis han skal have Tottenham til at bide på, når han fisker efter Danny Rose. Det skriver både The Sun og Daily Mail. 

Danny Rose har ellers langtfra imponeret i indeværende sæson. Englænderen har døjet med flere skader og har derfor kun spillet syv Premier League-kampe. Tottenhams Ben Davies er sågar rykket over ham i klubbens interne hieraki. 

Det er en kamp mindre end Luke Shaw, der har været med i otte ligakampe for Manchester United i denne sæson. Den 22-årige tidligere Southampton-spiller blev købt for 27 millioner pund tilbage i 2014, men han har aldrig lignet en Jose Mourinho-spiller. 

Derfor skulle portugiseren ifølge de engelske tabloidaviser være så desperat efter at få skippet sin venstreback, der kun har et år tilbage af sin kontrakt, at han godt kunne overveje Tottenhams krav. 

Det er langtfra første gang, at medier som The Sun og Daily Mail har lavet rygtehistorier om store transfersummer. Tilbage i januar var der stor usikkerhed om, hvorvidt Alexis Sanchez havde kostet både 30 millioner pund og Henrikh Mkhitaryan – et rygte, som blot var et rygte

Historien om Danny Roses pris skal måske derfor også tages med et gran salt – om end Manchester Uniteds interesse for ham formentlig er til stede. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Tuanzebe tager måske en sæson mere i Villa

Næste artikel

De Gea kræver mere stabilitet

ANNONCE