Tuanzebe tager måske en sæson mere i Villa

Trods sølle fem kampe siden januar på Villa Park er Jose Mourinho klar til at lade Axel Tuanzebe blive under Steve Bruces kommando i næste sæson også. Det skriver The Sun.

Manchester Uniteds 20-årige Axel Tuanzebe er i øjeblikket udlejet til Aston Villa i toppen Championship. Og ifølge The Suns kilder på Old Trafford kan det meget vel blive hans skæbne i næste sæson også. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Axel kunne sagtens blive i Aston Villa. Det afhænger ikke af, om de rykker op. Vi ved, at de er lune på ham. Det forventes, at han tager med på USA-touren, før Jose Mourinho tager en beslutning, siger en anonym kilde til The Sun. 

Tabloidavisen mener desuden at vide, at en række andre Championship og Premier League-klubber er interesserede i forsvarsspilleren. 

409 minutters førsteholdsfodbold i sæsonen 

Axel Tuanzebe fik tre kampe for Manchester United i indeværende sæson, inden han blev udlejet; 90 minutter mod Swansea i Liga Cuppen, 18 minutter mod CSKA Moskva i Champions League og ét minut i sejren over Everton på nytårsdag. 

I Villa har akademidrengen fra Manchester fået fem fulde kampe. Alt i alt løbet det op i 409 minutters førsteholdsfodbold i løbet af hele sæsonen. 

I sidste uge blev han skadet, og Villa-manager Steve Bruce udtalte, at han sandsynligvis havde spillet sin sidste kamp for Birmingham-klubben i sæsonen. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Michael Oliver dømmer FA Cup-finalen

Næste artikel

Engelske aviser: Rose koster 40 mio. pund plus Shaw

ANNONCE