Er du bedre end Rangnick? Bliv Danmarks bedste managerspiller!

Som så ofte før har OldTrafford.dk lavet en holdet.dk-gruppe, så United-fans landet over kan dyste i det populære managerspil.

Det er efterhånden blevet en tradition her i moderskibet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Noget af det, der i højere og højere grad er begyndt at samle fodboldfans, er at nørde managerspil, og her er Premier Manager ingen undtagelse. De seneste mange omgange Premier Manager på Holdet.dk har OldTrafford.dk lavet en pulje for alle United-fans, der kunne tænke sig at dyste med i kampen om at blive den bedste Manchester United-manager (blinke-smiley) i Danmark. Det har vi selvfølgelig også gjort i år.

Linket til puljen kan findes her.

I det snart overståede efterårsspil ser det ud til, at det er “Mighty Bulls” af en Kristian Buhl, der er manden, der skal slås, og vi er naturligvis stolte af, at det er en OldTrafford.dk-bruger, der i skrivende stund ligger nummer ét i hele spillet og ligger lunt i svinget til at løbe med den samlede sejr, når det sidste slag er slået.

Vi kan desuden også afsløre, at vi brygger på at få ekstra hjælp fra en managerekspert i løbet af de kommende dage, så hvis du kunne tænke dig nogle skræddersyede, djævlerøde anbefalinger, vil vi råde dig til at følge med på OldTrafford.dk, så får du relevant hjælp inden længe.

Forrige artikel
Steven Gerrard

Gerrard kritiserer brug af VAR: Det tager for lang tid

Næste artikel
Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

Rashfords opsigtsvækkende formnedgang: Rangnick undrer sig

ANNONCE