Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

Rashfords opsigtsvækkende formnedgang: Rangnick undrer sig

Marcus Rashford lignede ikke sig selv i mandagens sejr over Aston Villa. Det undrer Ralf Rangnick, som har set gode ting fra den engelske offensivspiller i træningerne op til kampen.

Et lille 2-tal.

Sådan lød OldTrafford.dk’s karakter til Marcus Rashford oven på mandagens 1-0-sejr over Aston Villa.

Den engelske landsholdsspiller leverede en nærmest ugidelig præstation og slog flere gange op i banen, når dueller blev tabt eller holdkammeraterne ikke ramte ham.

Ralf Rangnick kommenterer til Manchester Evening News på Marcus Rashfords formnedgang i en sæson, hvor den 24-årige hurtigløber står noteret for sølle tre mål og et oplæg fordelt på 15 kampe.

– Jeg ved det faktisk ikke (hvad nedturen bunder i, red.). Han forsøger til træning og har gjort det rigtig godt de seneste dage. Det var også grunden til, at han helt korrekt blev valgt til startopstillingen, fortæller Ralf Rangnick og fortsætter:

– Jeg synes, spillerne fandt ham ret ofte i første halvleg. Vi forsøgte også at få ham i feltet. Men i anden halvleg var det ikke så ofte tilfældet, og derfor besluttede jeg at lave to ændringer med Anthony Elanga og Jesse Lingard.

– Det er vigtigt for angribere, at de scorer mål, så de af og til får nogle succesoplevelser. Derfor ville det selvfølgelig være godt for Marcus, hvis han kunne score et mål.

Ralf Rangnick ser dog ikke nogle attitudeproblemer hos den engelske publikumsdarling.

– Så længe han forsøger og træner godt, ser jeg ikke noget problem, understreger Uniteds tyske manager.

Forrige artikel

Er du bedre end Rangnick? Bliv Danmarks bedste managerspiller!

Næste artikel

Medier: Spurs pønser på Lingard-aftale

ANNONCE